Hoe werkt het

Ieder werk is uniek en heeft een eigen verhaal. Graag vertel ik u over de achtergrond en diepere betekenis van een kunstwerk, of stel ik u in de gelegenheid om naar het atelier te komen om de kunstwerken in real life te ervaren.  Nog geen kunstwerk gezien? Check dan snel de pagina Portfolio! 

Op maat kan ook

Algemeen: Voor mij is schilderen een manier om emoties visueel te maken.  Afstemmen in het begin om de juiste emotie te voelen is de basis om tot een op maat gemaakt kunstwerk te komen. Correct naschilderen van een foto heeft nog geen diepgang. De emotie die u voelt, of de achterliggende gedachte bij een specifieke foto is voor mij dan ook erg belangrijk.  Mijn stijl is urban, funky en heeft een rauw randje. Spreekt dit u aan, dan help ik u graag uw wens te vervullen met het vervaardigen van een kwalitatief hoogwaardig kunstwerk dat  puur en authentiek is en de voor u juiste emotie verwoord. 

Portret: Vanaf mijn kindertijd heb ik een voorliefde gehad voor het natekenen van gezichten. Door hier van jongs af aan mee bezig te zijn, is dit uitgegroeid tot een specialisatie.

Geinteresseerd geraakt in een kunstwerk of benieuwd naar een op maat gemaakt funky kunstwerk?

Mail naar: jasperoever@hotmail.com  

of stuur een direct message naar mijn instagram account: instagram.com/jasperoever