Drive

Drive

Gaaf en leuk dat je op deze pagina bent. Nu, niet gisteren of morgen maar op dit moment. En dat is precies hoe ik het leven wil leven, in het nu en vol positieve energie. 

Doordat ik overtuigd ben dat de wereld bestaat uit energie en de toekomst net zo min te ervaren is als het verleden probeer ik iedere dag vanuit die overtuiging te schilderen. Alsof het mijn laatste dag zou zijn. Hierbij laat ik me leiden door mijn gevoel en heb ik vertrouwen in het resultaat op het doek.

Want…

“The power for creating a better future is contained in the present moment. You create a good future by creating a good present.”

Mijn diepere drive komt voor uit het plan om liefde aan de wereld te geven. Het glas is halfvol of half leeg, je kan kiezen voor negativiteit of positiviteit enz enz. Iedereen kent deze one-liners wel en de meeste mensen zijn het hier ook mee eens.

Voor mij kwam er een moment dat ik besefte een lange tijd met spiritualiteit bezig te zijn geweest, maar er niet als zodanig naar te leven. Een mindset switch kwam om te leven zoals waar ik veel over las en in geloof, ‘Bewustzijn’.

Ik werd me steeds bewuster van mijn keuzes en besloot te mediteren door dichter bij mezelf te komen. Vragen als, kies je voor liefde of angst? Hoe ben je het meest van toegevoegde waarde hier op de planeet? Hoe help je de mensen? Wat vind je het leukst om te doen? En wat is er eigenlijk al heel je leven als rode draad door je leven?

Voor mij was het al snel duidelijk… Hoop dat je mijn diepe drive om liefde te geven aan de wereld en mensen blij te maken met kunst voelt in mijn kunstwerken. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat het opgeven van je denken en je meer laten leiden door je onderbewustzijn helpt om een positieve wereld te creëren. Help je ook mee?

Boeken

Boeken die mij tot inzicht hebben gebracht en mij zeer hebben geinspireerd zijn:

De kracht van het nu – Eckhart Tolle

Een nieuwe aarde – Eckhart Tolle

De gesprekken met God – Auteur: Neal Donald Walsch