Video

About the Artist

Welcome to my studio! Ik ben Jasper van den Oever een hedendaagse expressieve kunstenaar die het niet schuwt om buiten de lijntjes te schilderen. Door het opzetten van luide muziek op mijn koptelefoon raak ik in de vibe van het kunstwerk en laat ik mij leiden door gevoel ipv regels. Hierdoor ontstaan werken waarin ik vele verschillende technieken combineer. 

 Mijn hoogste doel is om het universum te testen dat leven in het nu werkt. Ik leef vol overgave, omarm mijn talent en besef dat het leven niet om mij draait. Ik wil mensen blij maken met mijn kunst en inspireren om niet bang te zijn het leven te leven. 


Media aandacht op de grootste tv zender van Roemenie.  Style, passion and positivity!

Een eigen Pop-up galerie, Het was voor enkele weken, Maar gedurende die weken.. I Enjoyed the vibes! 

Opkomst Levi Rigters in Ahoy Rotterdam met een custom made jacket. Voorkant beschilderd, achterkant schilderij. Nice knock-out win! En ditmaal met publiek, Wat een entrance! Check de video!

Art Eindhoven. Fun en veel geinteresseerde mensen. Emotie en pure energie op het doek 

Schilderij en een custom jacket!  Levi klaarstomen voor zijn entrance bij Glory. Heerlijk dat het vervolg 2 knock-out wins waren! Bam!! Enjoyed it so much! New kid on the scene! Check de video!

Wegens succes verlengd 🙂 2e expositie in het museum van Breda Juni 2019,

Gaaf om de onbetwiste, al jaren world ranked nr1 kickboks legend Rico Verhoeven te kunnen raken. Alleen doe ik het met kunst! Toffe ervaring, dankbaar! Tof dat mijn eerlijke, pure stijl  aantrekking vindt bij kickboksen, Dat zegt wat over urgentie, puurheid en power. Als een schilderij niet raakt, dan is het niet goed genoeg voor mij. 

Hiebij een korte impressie van mijn eerste expositie in het Museum van Breda in januari 2019. Check de video!

Klik onderstaande button om een greep uit het portfolio te zien